Jubilee Collection - Cara 10years

Cara firar 10år!

I år är det 10år sedan jag startade mitt Cara Collection. Tio år som passerat med en rad olika färgstarka kollektioner, accesoarer och armband som burits av väldigt många människors och influencers som skrivit spaltmeter om Cara. Så tacksam för allt!
Sedan starten har diabeteskollektionen ständigt utvecklats och utökats för att i år presentera något helt nytt. Dessa fantastiska armband i en rad olika färger och modeller är några av de nyheter som kommer under våren 2019. 

I år var det helt självklart att Cara stödjer FilipSällskapet som i huvudsak delar ut stipendier till unga med diabetes typ 1 som har ett medicinskt och ekonomiskt behov av att utbilda sin hund till Diabeteshund. Cajsa och Jan-Erik Söderhielms älskade son Filip Söderhielm gick bort i sin diabetes 2006 endast 27år ung. Tillsammans med Filips käre bror Fredrik och underbara vänner skapade dem "Filip Söderhielms Minnesfond för LivsGlädje" som är ett fantastiskt initiativ och en ära att få stödja. 10% per armband eller halsband i diabeteskollektionen går oavkortat till Filips LivsGlädjefond under 2020. http://filipsallskapet.se

 

Kram till er som kämpar med diabetes varje dag och vars anhöriga som kämpar lika mycket.

Keep up the good work /Sofia

 

checkout Till Kassan