Hoppas du njuter av sommaren trots att den kanske inte blev riktigt som du tänkt dig - Eller så blev det mycket bättre! Huvudsaken är att vi tar hand om varandraheart

Efter några år då Caras klassiska kollektion med flätade armband har fått vila lite är 2020 året då Cara 2.0 är tillbaka! Dessa färgstarka armband som burits av väldigt många människor och influencers som skrivit spaltmeter om Cara. Så tacksam för allt!

Nytt med armbanden som är handgjorda är att de har fått en lite mer oslipad design är tidigare. Band som är längre på sidorna, ska fladdra i vinden men som självklart kan putsas till om man själv önskar. 
Låsningen är fortfarande ett elastiskt band som träs över en knapp. Längden på armbanden är en och samma men eftersom sidenbanden töjer sig kan man dra i ändarna om man önskar att det ska bli längre. Ett guldpläterat hänge med texten "Handmade by Cara" kommer med. 

2020 kommer bli året som vi alltid kommer minnas pga av Covid-19. Många har och kommer under denna sensommar hemestra i vårt vackra Sverige och då kanske på västkusten där jag själv hör hemma. Därför tillägnas nya kollektionen med namn hämtade från kusten. 

Till Caras flätade nyheter finns ytterligare en ny kollektion med ljuvliga armband med små små ädelstenar i olika färger. Hitta din favorit bland 12 olika modeller. Liksom de flätade armbanden har dessa modeller fått namn från sommarpärlor längs med hela Sveriges kust.

Vid köp av armbanden går 10% till Filip Söderhielms Minnesfond för livsglädje och stöd för utbildning av diabeteshundar. 

Caras nya "carameller" kommer bli en riktigt fin detalj till din outfit!

Må så gott och önskar dig en forsatt härlig sommar! 

/Sofia