Cara firar 10år!

I år är det 10år sedan jag startade mitt Cara Collection. Tio år som passerat med en rad olika färgstarka kollektioner, accesoarer och armband som burits av väldigt många människor och influencers som skrivit spaltmeter om Cara. Så tacksam för allt!
Sedan starten har diabeteskollektionen ständigt utvecklats och utökats för att i år presentera något helt nytt.

Armbanden representerar färg, kvalitet och mode. Färgerna är hämtade ur modevärldens färgpalett för 2019. Pärlorna är alla halv-eller ädelstenar som jade, fossil och marmor bland annat och med ett helt nytt guld- och silver pläterat hänge där det står Cure Diabetes på ena sidan och diabetessymbol på den andra. 
Diabetic - Halsbanden är stilrena, oerhört tilltalande och informativa för oss som är diabetiker. 
En av modellerna är tillverkad som en nyckel. Jag ville med det symbolisera en nyckel till sitt hjärta. Om man inte blir vän med sin diabetes är det svårt att förstå och göra sitt bästa för att må bra i sin sjukdom. Det tog mig själv år att förstå. 
Halsbanden är tillverkade i miljövänliga material och givetvis nickelfria. 
Under hela 2019 är det fri frakt på alla beställningar och det finns möjlighet i den nya jubileumskollektionen att mixa och matcha två valfria armband eller halsband till ett förmånligt pris. Se hela Jubilee Collection nedan:
http://webshop.caracollection.se/jubilee-collection-cara-10years


I år var det helt självklart att Cara ska bidra till Filip Sällskapet som delar ut stipendier till barn med diabetes typ 1 som har ett medicinskt och ekonomiskt behov av att utbilda sin hund till Diabeteshund. 
Cajsa och Jan-Erik Söderhielms älskade son Filip Söderhielm gick bort i sin diabetes 2006 endast 27år ung. Deras fond till minne av Filip "Filip Söderhielms Minnesfond för LivsGlädje" är ett fantastiskt initiativ och en ära att få bidra till. 
10% går oavkortat till Filip Sällskapet på alla diabetesaccessoarer under 2019. Läs mer om deras arbete och hur att söka stipendium här:

http://filipsallskapet.se 

Kram till er som kämpar med diabetes varje dag och vars anhöriga som kämpar lika mycket.

Keep up the good work /Sofia
Vänligen,

Sofia Bergqvist
Owner
Swe: 0046-731-013076
E-mail: bergqvist.sofia@gmail.com
Webshop: http://webshop.caracollection.se
Webshop: (English) http://carabracelets.com/
Facebook: http://www.facebook.com/pages/Cara-Collection/113890052013723
Instagram: caracollection

Vill du avanmälda dig från nyhetsbrevet? Besök då vår butik och klicka dig fram till "Nyhetsbrev", där det finns ett formulär för avanmälan.